Werkwijze

Verkennend gesprek

Voor het bespreken van jouw ideeën, kom ik graag bij jou langs. Samen overlopen we jouw wensen en denken we na over de mogelijkheden. Tijdens dit gesprek bespreken we het verloop van de ontwerpsessie en wordt er een bijpassende offerte opgesteld.

Visie en ontwerp

Indien jullie besluiten om samen in zee te gaan, kom ik nog eens te plaatse voor een analyse van de bestaande factoren. Op basis van de visie op de toekomstige tuin en de bestaande elementen worden conceptschetsen gemaakt, die verschillende invullingen van de ruimte toetsen. Het eindresultaat wordt gepresenteerd met referentiebeelden en schetsen om de sfeer in beeld te brengen.

Het voorontwerp is natuurlijk niet het einde van de ontwerpsessie. Een beplantingsplan en bijhorend beheersplan worden eveneens opgesteld en indien nodig wordt ook een technisch plan uitgetekend.

Advies en begeleiding

Tijdens het hele proces, van kennismaking tot oplevering, begeleid ik jou en geef ik graag advies. Of je nu je tuin laat aanleggen door een aannemer of je zelf aan de slag wilt gaan, met een totaalconcept komen we samen tot een uniek en duurzaam resultaat!