Wie ben ik

Landschappen fascineren mij en ik heb me altijd al afgevraagd hoe mijn omgeving is ontstaan en hoe ze zich verder zal ontwikkelen. Een opleiding als geograaf gaf me dan ook mijn basis om op grote schaal met natuur bezig te zijn. Later, als tuinier, werd ook mijn interesse in kleinere projecten geprikkeld en een opleiding als tuin-en landschapsarchitect werd evident. Nog steeds ben ik bezig met landschappen, maar nu kan ik zelf bepalen hoe ze zich verder zullen ontwikkelen.

Biodiversiteit en ecologie staan bij mij hoog in het vaandel. Bij het maken van een ontwerp wordt er altijd gezorgd voor een hoge diversiteit aan biotopen, waardoor een grote verscheidenheid aan fauna en flora gecreëerd kan worden. In combinatie met een bijzonder lijnenspel maakt dit van iedere tuin een uniek stukje landschap.

Even belangrijk vind ik het om jullie als mens te leren kennen, te luisteren naar jullie ideeën. Ik neem dan ook de tijd om met jullie in gesprek te gaan en je tuin een persoonlijke touch te geven.